perjantai 5. syyskuuta 2014

Syksyinen suklaajuustokakku


Vein töihin tällaista syksyistä juustokakkua, joka on gluteeniton ja laktoositon. Tässä kakussa on tietysti suklaata - sitä ne työporukat aina toivovat :).
Kakkuosassa maistuu tumma suklaa ja kahvi - tällä kertaa kerman määrä on puolitettu ja sen tilalla on maustamatonta jogurttia.

Kakussa on vähän erilainen pohja, kun töihin vien mieluusti aina gluteenitonta että kaikki voivat syödä. Olen pikkonut gluteenittomia täytekeksejä kakkuvuokaan. Sitten keitin vadelmista ja omenoista paksuhkoa hilloa, joihin lisäsin liivatetta ja kaadoin sitten seoksen täykeksien palojen päälle. Tällä tavalla ei tarvitse käyttää yhtään voita/margariinia pohjassa.




Koristelu on varsin yksinkertainen, reunaan painelin minttusuklaanappeja ja pinnalle tein lehtikuvien isojen pihlajanlehtien ja lumisokerin avulla. Tavallinen tomusokerikin käy, mutta sitten kakku täytyy tarjoilla heti, ennen kuin tomusokeri sulaa.

Lopuksi vain lehdet ja marjat päälle ja bon appetit :)!





























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kurkkasit kakkutehtaaseen :) Tulethan uudelleenkin :) Jätä viesti käynnistäsi!