keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Sipuli- juustokeitto

Aijai, tämä oli kyllä hyvä kehitelmä :) Teen toisenkin kerran, ehkä kolmannenkin!

Tässä yhdistyy minun kaksi suurta suosikkia, eli sipuli ja juusto. Ei vaikuta miltään kevytkeitolta, mutta yllättävää kyllä, ei tämä niin hirmuinen kaloripommia ole ollenkaan!

700g keltasipulia
1,5 litraa vettä
2-3 kynttä valkosipulia
1 kasvisliemikuutio
1 ras. Philadelphia- sulatejustoa, esim. ruohosipuli tai valkosipuli&yrtit
(tarjoiluun kylmäsavulohta)

 

Keitä sipulit pehmeiksi, lisää valkosipulinkynnet paloiteltuna joukkoon sekä kasvisliemikuutio. Keitä noin 5 min kunnes liemikuutio on sulanut. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää sulatejuusto keitoin joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Tarjoiluun voi käyttää pari viipaletta kylmäsavulohta/ruokailija. Tekee kivan lisämaun keittoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kurkkasit kakkutehtaaseen :) Tulethan uudelleenkin :) Jätä viesti käynnistäsi!