sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Urheilijoiden kakut :)

Erilaiset kakkuhaasteet ja varsinkin uudet sellaiset herättävät aina uutta innostusta leipojassa. Mutta niin tekevät kyllä jo klassikoksi muodostuneetkin. Täällä Somerolla on innokkaita jääkiekkojunnuja, ja heidän keskuudessaan klassikoksi on muodostunut oman joukkueen kakku - SoPa juniors- jääkiekkokakku. Olen tehnyt näitä ehkä 3 kpl, ja vielä yksi odottaa tilauslistalla :D Tässä kakussa on täytteenä mansikkaa ja suklaata. Onnea Akselille synttärin johdosta!

 Sitten toinen kakku, urheiluun liittyvä sekin, oli hiukan toisen lajin parista haettu. Nimittäin Alma, joka harrastaa joukkuevoimistelua Forssan naisvoimistelijoiden Kimallus- ryhmässä, toivoi aiheeseen liittyvää kakkua. Ja Alman suosikkina juustokakku pääsi tässä kakussa täysin oikeuksiinsa, tässä kuva siitä:

 Tämän kakun idea on otettu FNV:n logosta, ja näin jo ideointivaiheessa joukkueen tyttöjen upeat, kimaltavat kilpa-asut joista lähdin hakemaan säihkettä kakkuun. Kakku on sitruuna-juustokakku, kakun sisällä on valkosuklaarouhetta. Molempien kakkujen koristeet ovat sokerimassaa, syötävää glitteriä ja voimistelija kakun päällä on värjäämätöntä mantelimassaa.

Samoihin juhliin meni vielä tämä iso tonnikalavoikkari:

 Onnea Akseli ja Alma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kurkkasit kakkutehtaaseen :) Tulethan uudelleenkin :) Jätä viesti käynnistäsi!