sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Milja Nelli Emilian ristiäiset


Serkkuni nuorempi tytär sai tänään nimen, ja sain kunnian tehdä hänen ensimmäisiin juhliinsa tarjottavaa. Rakastan ristiäistarjoiluiden tekemistä ehkä eniten, ne juhlat on jotain niin nättiä ja sööttiä :)

Pääsin pitkästä aikaa tekemään myös Bebe-leivoksia. Ajattelin siinä samalla testata ohimennen erilaisia valmistaikinoita, voisiko niistä joskus tarvittaessa tehdä leivoskuppeja. Vastaus: Ei voi :D Tästä lähtien en edes yritä, vaan teen itse sen taikinan :)

No niin, eli onnistuneita Bebejä tein 36kpl. Jotain herkkää koristusta hain, ja päädyin valkoiseen + pieneen punaiseen sydämeen. Pitäisi ehkä hankkia sydämenmuotoisia vuokia myös..


Sitten se varsinainen kakku. Kakussa on täytteenä Mango-passionhedelmämoussea ja valkosuklaista täytettä. Ainoa vinkki mikä annettiin oli, että "korinpohja" on kivannäköinen, joten päädyin kukkakoriin, jota olin halunnut jo jonkin aikaa tehdä.Kakkua varten tein 40kpl pientä omena- ja kirsikkapuunkukkaa ja vajaa 10 liljaa (kahta eri väriä). Lisänä myös erikokoisia lehtiä. Kukkia on sävytetty tomuväreillä, ja kun kakku oli valmis, ripottelin syötävää glitteriä kukkien päälle ja lopuksi vielä pari suikausta kimallesprayta. Kakusta tykättiin, ja tykkäsin itsekin :)

Mukaan juhliin meni vielä kinkkuvoileipäkakku, josta kuva tässä:

Voikkariin leikkelin päälle tuoretta timjamia makua antamaan.

Onnea Miljalle ja koko perheelle nimestä, josta tälle jauhopelukalolle pukkaa lapsuus mieleen :) 

 
 

3 kommenttia:

 1. Hauska idea nuo sydämet bebeleivoksissa! Täytyykin pistää idea korvan taakse... ;)

  VastaaPoista
 2. Joo kaikkea sitä keksii kun keskellä yötä herää miettimään leipomuksia :D
  - Ellu

  VastaaPoista
 3. Ihana korikakku
  Iitu

  VastaaPoista

Mukavaa kun kurkkasit kakkutehtaaseen :) Tulethan uudelleenkin :) Jätä viesti käynnistäsi!