maanantai 4. maaliskuuta 2013

Glorian ja Linuksen synttärikakut :)

Tein sisarusten synttäreille kakkuja. Angry Birdsit ja Spidermanit ovat ilmeisesti lähellä sydäntä, joten toiveesta tein kakut näillä teemoilla.

Star Wars- veriot Angry Birdseistä ovat itselleni hiukan tuntemattomampia, mutta Prisessa Leian kuvaa olen jo aikaisemmin katsonut "tällä silmällä" :) Kakussa on täytteenä suklaakermaa ja vaniljamoussea, päällinen on vaanhtokarkinmakuista kaulintamassaa. Leian hiukat on tehty kaakaonmakuisesta massasta - se on aika herkullisen makuista :)


Sinislmä :)


Toinen kakku on marjainen versio, toinen täyte vadelmainen ja toinen mansikkainen. Kakku on ensin päällystetty punisen marsipaanin ja sinisen sokerimassa marmoroinnilla, johon en ihan niin tyytyväinen ollut.. paitsi että eipä sitä oikein näe loppujen lopuksi. Hämähäkit ovat mustaa marsipaania, kuten verkkokin. Pursotuksia tein voikreemistä, jossa tällä kertaa mansikkatomusokeria - värjäsin vähän lisää punaisemmaksi pastavärillä, ettei tulos ole pinkki :D


 
 Nyt huomasin, että kovin samanlaiset kuvat ovat nämä keskenään - molemmista kakuista. Mutta toinen hiukan lähempää ja eri kulmasta :D Onnea vielä sankareille, toivottavasti maistui :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kurkkasit kakkutehtaaseen :) Tulethan uudelleenkin :) Jätä viesti käynnistäsi!